Megrendelés

Megrendelés
éj

Egy tál dödölle

Kérem hívjanak! Hegyi Máté Zsombor 06-30 420-3810

Dödöllénk 2013 évben elnyerte az Őrségi Nemzeti Parki Termék védjegy használatának jogosultságát.

Őrségi Nemzeti Parki Termék

Mozgó büfémmel szívesen veszek részt rendezvényeken, fesztiválokon, nagyobb összejöveteleken! Kérem hívjanak! Hegyi Máté Zsombor 06-30 420-3810

Elfogadóhely

Erzsébet utalvány elfogadóhely

MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
K&H Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

 

Vendégkönyv

Kedves Vendégeink!

 

Nagy örömünkre szolgált, hogy nálunk töltötték szabadságukat. Ez a gyönyörű vidék mindig visszavárja Önöket!
Ha kedvük van hozzá, osszák meg élményeiket, tapasztalataikat másokkal is!
A vendégkönyvbe csak regisztráció és bejelentkezés után írhatnak.
 

Köszönjük: Csilla és Vilmos

tuur

Kedves Csilla,Vilmos a család,a szakácsnő és a többi kisegítő! Júl.14-19 között voltunk nálatok,a paksi biciklis csapat /38 fő/.Köszönünk mindent,kellemes volt nálatok.A dimbes-dombos zalát közelebbről megismerhettük.Fantasztikus kiszolgálásban volt részünk,mindent teljesítettetek. Látszik,hogy szívből csináljátok,mindent a vendégért.A reggeli terülj-terülj asztalkám,mi szem szájnak ingere,megismerhettünk olajos magkeverékeket, és a vacsin is jobbnál jobb falatok.Persze nem csak az ételt szeretném dícsérni,hanem összességében magát a helyet.Természetközeli,mindenre van mód,lehetőség.Kitartást kívánok és amit magatoknak szeretnétek! Szívélyes üdv. Paks Kádár Ibolya

MÓKAmester

Program: foci - szülinapi ünneplés - főzés - kirándulás - szalonnasütés - korongozás - tehénnéző - lovaglás - főzés - kártya - kocsma - horgászat - főzés - szalmába ugrálás (ez tilos) - perec-sütés - csomagolás
Ami kimaradt: sajnos sok minden, így kénytelenek vagyunk visszatérni. Ez nem ígéret, ez fenyegetés! Jaj a szomszéd rétjeinek, a tó halainak, a helyi szépségeknek.

Boleratczky család

A házigazdákról, a ház minden szegletéből szeretet árad - ezt élveztük, sajnos csak egy napig, az eső elől menekülve. Most már tudjuk az utat: vissza fogunk térni!
Katharina, Lóránt, Katalin, Adam, Olivier, Timothy

Hippokrates Orvosszövetkezet

Ember és természet harmóniája, majdnem érintetlen környezet - ezt valósította meg a Hegyi család. Kellemes 5 napot töltöttünk a Vendégházban, megismerve az Őrség történelmét, csodálatos tájait. Köszönjük a feltöltődést, az elsőrangú kiszolgálást, a vendégszeretetet. Úgy érezzük, máskor is visszakívánkozunk ide!

NYOLC KICSI PETI

Kedves Tulajdonosok!
Köszönjük Nektek azt a felejthetetlen 6 napot, amit az Őrség csodás vidékén tölthettünk. Már csak 360 napot kell kibírni és újra élvezhetjük a falusi vendégszeretetet, az igazi tejet!

Horváth Ferenc+né, Jánosovits Miklós+né Kisvári János+né

Jól éreztük magunkat az elmúlt néhány napban,
Minden kocsmát megnéztünk a környező falvakban.
Hírét visszük e helynek, mert igazán kellemes,
pár napra megpihenni valóban érdemes.
:)

Illyés család

Az itt töltött idő csodálatos volt családunk számára! A kiszolgálás, a beszélgetések, új ismeretségek csodálatos élményeket hagytak szívünkben, a környezet visszaidézte a rég elmúlt időket. Köszönjük, hogy itt lehettünk!

Nemes Anikó - Esthajnalka :-)

Voltunk, leszünk!

Marssó Béla

Kedves Vilmos!
Hihetetlen élmény volt azt a rövid időt - ami erre jutott - nálatok tölteni. Az Őrség Vendégházban tényleg minden az ami. Semmi mesterkéltség, "népiesch-ség", a természettel való harmónia szinte tapintható. Kedvencünk a parasztház volt, a kemence-kályha elképesztő hangulatot árasztott (meg persze meleget) és élmény volt fenn aludni a galériában. Ajánlani fogom a cégemnek a következő továbbképzés-összekovácsolás helyszinéül, ennél meghittebb, alkalmasabb helyet nem találnak.
Tisztelettel köszöntünk:
Kata és Béla
Nyíregyháza-Limerick

Szigeti Ferenc

Kedves Csilla és Vilmos!
Amióta eljöttünk Tőletek, mindenkinek áradozunk rólatok és a helyről! Csodálatosan éreztük magunkat, olyan volt mint egy álomutazás, igazán a kedvünkre való! Amennyiben valamilyen gond volt velünk, azért elnézést kérünk. :) Egészen biztos, hogy megyünk még hozzátok valószínűleg a tavaszi szünetben. Addig is erőt, kitartást kívánunk, éljenek a finom borok !
Gyöngyi, Dani, Ferenc

Antal Gabriella

Kedves Csilla és Vili!
Jó volt a pesti "őrültekházából" :-) bekerülni a vidéki nyugalomba, csendbe, tiszta levegőbe! Más nálatok, hogy az ember nincs a másik emberhez olyan közel, mint pl. egy szállodában... kilépsz az ajtón és már szembejön egy másik vendég....itt ha akarom kiülök a teraszra reggelizni...olyan ruhában amilyen jól esik, nem kell állandóan viselkedni mint egy szállodában.., épp elég itthon állandóan öltözködni, sminkelni, szóval jólesik nálatok elengedni magunkat...
Nagyon klassz a játékterem, a gyerekek nagyon élvezik, jó hogy közelben van minden szabadidős dolog, pingpong, röpi, tollasozni lehet... tudnak a fajátékokon játszani... felülni arra a magas "teraszra"... A gyerekeket ki lehet engedni nyugodtan, nincsenek veszélynek kitéve...nem kell félni hogy nem találjuk őket, nem kell minden pillanatban rajtuk tartani a szemünket, mint pl. egy nagy hodály szállodában, vagy élményfürdőben...ott sosem vagyok nyugodt.
Jó a hely természetessége, jóleső érzés kakaskukorékolásra ébredni:-) és kinézni az ablakon és látni a kukoricást a természetet, az erdőt és beszívni a friss levegőt ha kitárjuk az ablakot! Egyszóval nagyon élveztük a természet közelségét, a cserépkályhába a befűtést, a gyermekkoromat idéző tűz pattogását esténként.
Nagyon vonzó az is, hogy Csilla és Te annyira természetesen és őszintén vagytok kedvesek, hogy az emberben ez is megmarad ám.... :-) és szívesen megy vissza ilyen helyre, ahol ilyen kedvesen fogadják a házigazdák!
Nagyon sok puszi Nektek, sok szeretettel gondolunk mindig Rátok: Gabi, Gábor és Amanda

Horváth Éva

Kedves Csilla!
A hely legnagyobb erőssége az igazi, romlatlan és érintetlen falusias környezet, amelyet Ti úgy tudtatok modernné és minden - a mai kornak megfelelő - igényt kielégítővé tenni, hogy MINDENBEN megőriztétek ezt a környezetet.
Az udvar, a házikók, a berendezés, a bútorok, a "konferenciaterem" egyedisége, az ételeitek, az őrségi specialitásaitok hihetetlen összhangot sugároznak. Mindent, és benneteket személy szerint is áthat a vidék őszinte szeretete.
Még egyszer köszönünk mindent, és további sok sikert!
Horváth Éva, Komlói Színház

Látogass új honlapunkra!

 

Pihenjen nálunk!

Elérhetőségeink

Őrség Vendégház és Étterem
9933 Őrimagyarósd
Dózsa György utca 35.
+36 30 473 4317
+36 30 582 6631
+36 94 426 018
 E-mail: csilla@orsegvendeghaz.hu
hegyi.vilmos@orsegvendeghaz.hu 

 
Hívjon minket SKYPE-on:

Hívj Skype-on!

Őrségi hivatkozások

Az őrség feltétel nélküli híve és a kultúrális események egyik pezsgő központja a viszáki Kultúr-Pajta.
Ha Viszákra kirándul, nézze meg a Galéria 46 kiállításait, és látogasson el a Tündérkertbe.
Az Őrségi Vendégvárók nem titkolt célja, hogy sokrétű információval szolgáljon az érdeklődőknek az Őrség vidékéről, kedvet adjon az utazáshoz, és nem utolsó sorban megkönnyítse a vendégek és vendégfogadók egymásra találását.

Ingyenes WiFi

Ingyenes WiFi

Idegenforgalmi adó

Figyelem! Idegenforgalmi adó 150 Ft / fő / nap.
Szállás- és csomagáraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót.
Ez elszámolásra kerül szolgáltatásaink igénybevétele során.